• Επιλογή - Εκπαίδευση Προσωπικού

Στο λογιστικό γραφείο numerica διαθέτουμε την εμπειρία να επιλέξουμε για εσάς το προσωπικό που θα στελεχώσει το οικονομικό σας τμήμα, και επίσης αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο μιας επιχείρησης. Η προσέλκυση, αξιολόγηση και επιλογή ικανού και κατάλληλου προσωπικού, καθώς και τα γενικότερα θέματα που αφορούν τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησης και στην ευελιξία σε ένα μεταλλασσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ επίσης προλαμβάνουν μελλοντικές δυσκολίες προσαρμογής στις νέες συνθήκες.

Χρειάζεστε έναν έμπειρο συνεργάτη στην επιλογή - εκπαίδευση του προσωπικού της επιχειρησής σας;Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
© Numerica | Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.