Ρύθμιση Φορολογικών Εκκρεμοτήτων

Αναλαμβάνουμε ρυθμίσεις οφειλών προς τη ΔΟΥ, το ΙΚΑ, τον ΟΑΕΕ και επίσης την ρύθμιση οφειλών προς τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Οι ρυθμίσεις προς ΔΟΥ, ΙΚΑ και άλλους δημόσιους οργανισμούς αλλάζουν με πολύ γρήγορο ρυθμό, νέες ρυθμίσεις αντικαθιστούν νέες ή τρέχουν παράλληλα. Σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα με το τι πραγματικά ισχύει και σε ποια ρύθμιση είναι σε όφελός σας να ενταχθείτε στην περίπτωση που υπάρχει η ανάγκη.Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
© Numerica | Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.