Η υπερεργασία και η υπερωρία


Υπερεργασία:
Για εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης (πενθήμερο – οχτάωρο) είναι η 9η ώρα εργασίας και πληρώνεται με 20% προσαύξηση στο ωρομίσθιο.
Για εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης (εξαήμερο – 6,40) είναι η επιπλέον 1,20 ώρα μέχρι να συμπληρωθεί το 8ωρο και πληρώνεται με 20% προσαύξηση στο ωρομίσθιο.

Υπερωρία:
Για εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης (πενθήμερο – οχτάωρο) είναι η 10η και 11η ώρα εργασίας και πληρώνεται με 40% προσαύξηση στο ωρομίσθιο.
Για εργαζόμενο πλήρους απασχόλησης (εξαήμερο – 6,40) είναι η 9η και 10η ώρα εργασίας και πληρώνεται με 40% προσαύξηση στο ωρομίσθιο.

Προσαυξηση
Επιπλέον Ώρες - Μερική Απασχόληση
12%
Υπερεργασία
20%
Υπερωρία
40%
Υπερωρία πέραν των 120 ωρών
60%
Παράνομη Υπερωρία
80%
Κυριακή
75%
Επίσημη Αργία & 28η Οκτωβρίου
75%
Νυχτερινά
25%
6η Ημέρα
30%

Ο Μιχάλης Αργυρούδης σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο University of West London και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of Cardiff στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος BSc και MBA στην επιστήμη της Χρηματοοικονομικής και άδειας Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ τάξης.
Σήμερα ως επικεφαλής του λογιστικού γραφείου numerica εργάζεται με σκοπό την πλήρη υποστήριξη των επιχειρήσεων στο αντικείμενο της λογιστικής των εργατικών και της φορολογίας. Είναι σύμβουλος εκπαίδευσης σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εισηγητής σεμιναρίων στο αντικείμενο των εργατικών και της μισθοδοσίας.Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.