Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης


Οι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης έχουν την δυνατότητα να κάνουν την αίτηση για το επίδομα μέσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ «www.aade.gr».

Όσοι δικαιούχοι κάνουν την αίτηση μέχρι τις 15/1/2019 θα λάβουν το ποσό της επιδότησης μέχρι τις 15/2/2019, όσοι καταθέσουν την αίτηση μετά τις 15/1/2019 θα λάβουν το ποσό της επιδότησης στο τέλος Ιουνίου 2019.

Το ποσό της επιδότησης για το 2019 θα ανέρχεται στο ποσό των 0,16 ευρώ / lt

Τα οικογενειακά εισοδηματικά κριτήρια για την χορήγηση του επιδόματος είναι στα 12.000 ευρώ για άγαμο, τα 20.000 ευρώ για έγγαμο και 22.000 ευρώ για μονογονεϊκές οικογένειες. Τα παραπάνω ποσά προσαυξάνονται κατά 2.000 ευρώ για κάθε τέκνο.

Επίσης η περιουσία της οικογένειας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 130.000 ευρώ για άγαμους και 250.000 ευρώ για έγγαμους και μονογονεϊκές οικογένειες.

Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης δεν είναι το ίδιο για όλες της περιοχές της Ελλάδας, το ποσό που πιστώνεται εξαρτάται από την περιοχή του δικαιούχου.

Κλιματικές ζώνες:

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΝΟΜΟΙ
ΖΩΝΗ Α Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών, Φλώρινας
ΖΩΝΗ Β Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων, Χαλκιδικής
ΖΩΝΗ Γ Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λέσβου, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χίου
ΖΩΝΗ Δ Αργολίδας, Δωδεκανήσου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Κυκλάδων, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων

Να αναφέρουμε ότι όσες περιοχές χαρακτηρίζονται ως ορεινές εντάσσονται στην αμέσως ανώτερη κλιματική ζώνη από αυτήν του νομού στην οποία ανήκουν.

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΖΩΝΗ Ανώτατη κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τετραγωνικό. Ανώτατη συνολική κατανάλωση λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά κύρια κατοικία που ανήκει σε
Άγαμο Έγγαμο / Μ.Σ.Σ. ή Μονογονεϊκή Οικογένεια
Α' ΖΩΝΗ 25 2.000 2.500
Β' ΖΩΝΗ 15 1.200 1.500
Γ' ΖΩΝΗ 8 640 800
Δ' ΖΩΝΗ 5 400 500

Ο Μιχάλης Αργυρούδης σπούδασε Λογιστική και Χρηματοοικονομική στο University of West London και συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of Cardiff στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κάτοχος BSc και MBA στην επιστήμη της Χρηματοοικονομικής και άδειας Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ τάξης.
Σήμερα ως επικεφαλής του λογιστικού γραφείου numerica εργάζεται με σκοπό την πλήρη υποστήριξη των επιχειρήσεων στο αντικείμενο της λογιστικής των εργατικών και της φορολογίας. Είναι σύμβουλος εκπαίδευσης σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και εισηγητής σεμιναρίων στο αντικείμενο των εργατικών και της μισθοδοσίας.Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.