• Ταμειακός Προγραμματισμός

Ο ταμειακός προγραμματισμός είναι μέρος του ετήσιου προϋπολογισμού και απαραίτητος για κάθε μορφής οντότητα, μικρής η μεγάλης. Λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών υποστηρίζουμε κάθε επιχείρηση να προβλέπει την πιθανή έλλειψη χρηματικών διαθεσίμων ώστε έγκαιρα να βρίσκονται λύσεις χρηματοδότησης.

Ο ταμειακός προγραμματισμός επικεντρώνεται στις πηγές και τις χρήσεις των μετρητών και είναι ένας ουσιαστικός δείκτης της ρευστότητας και της φερεγγυότητας μίας επιχείρησης.

Μία πιθανή έλλειψη ρευστότητας που δεν σχετίζεται με την έλλειψη της ικανότητας μίας επιχείρησης να παράγει κέρδη είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί σε σύγκριση με έλλειψη ρευστότητας που προέρχεται από έλλειψη ικανότητας δημιουργίας κερδών.

Χρειάζεστε έναν έμπειρο συνεργάτη για τον ταμειακό προγραμματισμό της επιχείρησής σας;Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
© Numerica | Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.