• Εσωτερικος Ελεγχος

Το λογιστικό γραφείο numerica παρέχει στους πελάτες την υπηρεσία εσωτερικού ελέγχου, θεωρώντας την ένα πολύτιμο εργαλείο πρόληψης σφαλμάτων, που πιθανόν κάποια από αυτά να έχουν σοβαρές συνέπειες για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Οι βασικοί στόχοι της εσωτερικής ελεγκτικής είναι:

  • Η λειτουργία των τμημάτων της μονάδας (συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού) σύμφωνα με την προκαθορισμένη πολιτική, όπως αυτή περιγράφεται στα εγκεκριμένα εγχειρίδια λειτουργίας και διαδικασιών της επιχείρησης.
  • Ο έλεγχος της αποτελεσματικότητας της εσωτερικής οργάνωσης της επιχείρησης (Internal Control).
  • Η διαπίστωση απάτης, ατασθαλιών λαθών στη λειτουργία φυσικών προσώπων που μπορούν ή έχουν ως αποτέλεσμα την κακή διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της μονάδας.
  • Η εκτίμηση της αποτελεσματικότητας και της επάρκειας των συστημάτων οργάνωσης και διοίκησης της μονάδας.
  • Η αναφορά των διαπιστώσεων του ελέγχου στην διοίκησης της μονάδας και η εισήγηση μέτρων διόρθωσης ή βελτίωσης, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Χρειάζεστε έναν έμπειρο συνεργάτη για τον εσωτερικό έλεγχο της επιχείρησής σας;Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
© Numerica | Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.