Αντιμετώπιση Φορολογικών Ελέγχων

Οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να κάνουν σωστή πρόβλεψη και προγραμματισμό λόγω, αφενός μεν της πολυνομίας, αφετέρου των διαρκών αλλαγών των σχετικών νόμων και διατάξεων.

Για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες μας, τους ενημερώνουμε για όποιες αλλαγές προκύπτουν και πως αυτές τους επηρεάζουν ώστε να προλαμβάνουμε δυσάρεστες συνέπειες φορολογικών ελέγχων καθώς επίσης και πρόστιμα, προσαυξήσεις και πρόσθετους φόρους.

Παρέχουμε τον ανάλογο φορολογικό σχεδιασμό ούτως ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην περίπτωση φορολογικού ελέγχου.Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλες τις περιοχές του Ν. Αττικής σε:
Υφιστάμενες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν αναβάθμιση των παρεχόμενων λογιστικών και οικονομικών υπηρεσιών που λαμβάνουν. Νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) με όραμα την καθιέρωση των προϊόντων και υπηρεσιών τους στην Ελληνική και διεθνή αγορά.
© Numerica | Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink

Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου ή στοιχείου που περιέχεται στον παρόντα ιστότοπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.